Wahoo sport til løb, cykling, fitness m.m.

Wahoo har en af de mest allround produktserier når det gælder sportselektronik. Du finder pulsbælter speed- og kadence-sensorer, cykelcomputere, hometrainere og andre produkter, som alle har det til fælles at de er kompatible med mange andre produkter på markedet.

Om Wahoo

Wahoo er sportselektronik primært rettet mod cykelsport. De startede ud i 0'erne med at producere bl.a pulsbælter der som noget specielt kunne sende data til såvel ANT+ og Bluetooth Smart kompatible enheder som pulsure, cykelcomputere, mobiltelefoner m.m. udviklede samtidig deres Wahoo Fitness App, som gjorde det muligt at bruge pulsbæltet med en smartphone. Fra starten valgte Wahoo at deres produkter skulle være kompatible med andre producenters enheder, og det har været grundlaget for deres succes. Pulsbæltet (Wahoo Tickr) er stadig en del af sortimentet og bruges i dag af sportsfolk inden for mange sportsgrene.

Men det var med deres indtog i cykelverdenen det for alvor tog fart for Wahoo. Wahoo var en af de første med en direct drive hometrainer (Wahoo Kickr), og den kunne selvfølgelig bruges med ethvert online software på markedet - herunder Bkool som var et af de mest populære på dette tidspunkt. Og siden da er det gået stærkt.

Wahoo tilbyder i dag et stort program inden for hometrainere, cykelcomputere, sensorer og lignende målrettet cykelsportsfolk og populariteten har været støt stigende. Produkterne er typisk innovativ gentænkning af de på markedet værende løsninger - og de vinder på brugervenlighed, holdbarhed og gennemtænkte løsninger.