Withings fitnesstrackere m.m.

Vil du holde styr på om du får rørt dig nok i løbet af en dag, se dine personlige fremskridt eller holde styr på kalorieforbrug m.m. er Withings produkterne værd at tage et kig på. Serien omfatter fitnessarmbånd, ure med aktivitets-sensorer, smarte vægte og andet sundhedsrelateret udstyr. Alt samme til opkobling med din smartphone.

Om Withings

Withings er en serie produkter inden for personlig sundhed, som henvender sig til mennesker der ønsker at holde øje med vigtige parmetre omkring sunhed og velvære på en let tilgængelig måde. Det er elektroniske som forbundet med en app kan give dig oplysninger om din generelle sundhedstilstand.

I serien af produkter finder du bl.a ure der måle dit aktivitetsniveau gennem dagen og tilmed kan overvåge dit søvnmønster. Withings tilbyder derudover vægte (smart scales) som kan fortælle dig om din kropssammensætning, søvn målere, blodtryksmålere og termometre.

Alle produkter kan tilsluttes Withings Health Mate app. App'en viser på en overskuelig måde tallene her og nu, samt over tid, så du kan følge din udvikling fx. ved omlægning af livsstil m.m.