Zone3 - beklædning til multisport m.m.

Et meget stort brand når det gælder multisport. Zone3 er på kort tid blevet det foretrukne mærke for triathleter som træner mange sportsgrene. Og man finder alt fra våddragter og neopren udstyr til svømmetøj og træningsudstyr i programmet når det gælder tri. Der er også masser af tøj til løb og fitness i sortimentet.

Om Zone3

Zone3 grundlagt i 2007 af elite triatleter ved Loughborough universitetet i England. Siden da er mærket hurtigt blevet et af de mest populære inden for såvel triathlon som udholdenhedsprægede sportsgrene - herunder havsvømning.

Zone3 er vokset til at blive verdens bedst bedømte triathlon-mærke med flere prisvindende anmeldelser på tværs af sortimentet end noget andet brand de sidste 8 år. Det originale koncept er dybt forankret i en lidenskab for udholdenhedsidræt og et urokkeligt ønske om at skabe produkter der er innovative og på mange områder omdefinerer det man kender fra branchen.

I dag er Zone3 langt mere end de prisvindende våddragter og neopren-udstyr til havsvømmere der stadig er hjørnestenen i deres virke - for du finder alt inden for tridragte, træningsudstyr og tilbehør, samt svømmetøj og lignende i deres program. Og alt er lavet med den oprindelige dedikation ... kun det bedste er godt nok.