Rente- og gebyrfrie lån hos SportActivesBasisBank finasiering

Her i shoppen kan du få finansieret dine indkøb rente- og gebyrfrit via BasisBank i op til 10 måneder, når du handler for mere end 1.500,-. Det er super nemt og er klaret meget hurtigt - og du gennemfører lånet med dit NemID.

På varer i shoppen som koster kr. 1.500,- eller derover vil du se et priseksempel beregnet ved 10 måneders lån. Men du kan også samle dine indkøb, så du samlet set kommer over denne grænse, og vælge finasiering af det samlede køb i varekurven.

Sådan gør du
Du putter varerne i kurven på normal vis. I varekurven vælger du BasisBank som betalingsmiddel, udfylder de øvrige info som normalt, og klikker på "Forsæt til låneansøgning". Herefter bliver du guidet gennem låneansøgningen hos BasisBank. Bliver ansøgningen godkendt, gennemføres bestillingen hos os.

Bliv forhåndsgodkendt
Du har også mulighed for at blive forhåndsgodkendt, sådan at du på forhånd ved om du kan få finansieret dit køb. Bliver du godkendt, kan du handle med den tilsendte lånekode direkte i shoppen.

Klik nedenfor for forhåndsgodkendelse:

10 måneders rente- og gebyrfri finansiering >>

Repræsentativt eksempel:
Ved et samlet kreditbeløb på 5.000 kr. over 10 måneder. Tilbagebetaling via BS og låneprovenuet overføres til pengeinstitutkonto. Så er den månedlige ydelse 500 kr. Debitorrenten er 0,0% og variabel i lånets løbetid. ÅOP er 0% og de samlede kreditomkostninger er 0 kr. Det samlede beløb du skal betale er 5.000 kr.

Fortrydelsesret: Ifølge kreditaftalelovens §19 kan du indenfor 14 dage fortryde den indgåede kreditaftale. Fristen regnes fra den dag, du underskriver kreditaftalen og har modtaget de oplysninger, du har krav på ifølge Kreditaftaleloven.

Mere information
Finansiering er altid lidt af en jungle at finde rundt i, så har du spørgsmål til finansieringen, er du velkommen til at kontakte os på telefon 8993 9787 eller sende os en mail på salg@sportactives.dk.

 


Andre sider under info: