Shoppen for dig, der er til motion og aktivitet.

Hos SportActives finder du et stort udvalg til motion og aktiv livsstil. Uanset om du dyrker sportsgrene som løb, cykling, fitness, svømning eller "bare" er til en rask gåtur og aktiv livsstil generelt, så har vi helt sikker noget du kan bruge i shoppen. 

Vi har et bredt program inden for de sportsgrene vi arbejder med og bredden betyder også at vi dækker pænt ind over andre aktiviteter, hvor man vil bruge sportsbeklædning, sko og lignende udstyr.  

Hos SportActives er det der står i vores logo "active & healthy living" ikke en tom floskel - for os er det en livsstil, og vi bestræber os på at give den bedste rådgivning og service.

Fordele ved at handle hos SportActives
Når du handler hos SportActives, følger der flere fordele med. Du kan handle 24 timer i døgnet årets 365 dage og vi tilbyder flere former for fragt, som du frit kan vælge mellem. Herunder både DAO Pakkeshop, GLS pakkeshop, GLS Erhverv og GLS med privat omdeling.

Desuden er der gratis forsendelse, når du køber for mere end 700,- i shoppen. Så det kan betale sig at handle lidt mere for at opnå en temmelig stor besparelse på fragten. Ellers kan du med fordel selv afhente dine varer på vores adresse i Horsens.  

Skulle du fortryde købet - eller passer størrelsen ikke helt, så tilbyder vi gratis bytte service. Du kontakter os blot, og så aftaler vi nærmere. 

SportActives er mere...

B2B afdelingen
Udover online shoppen har SportActives også en B2B afdeling som arbejder inden for kosttilskud og helseprodukter m.m. Disse produkter udvikles og produceres typsik for kædebutikker og lignende - og vi sælger  pt. kun disse produkter til kunder i B2B afdelingen.  Det er en væsentlig del af virksomhedens virke, og understreger at vi mener det alvorligt, når vi skriver at "active & healthy living" er vores motto.

Et eksempel på sådanne produkter er en serie af kosttilskud, som udelukkende sælges i Rema1000's butikker i Danmark - nemlig Zimpel+ [Zimpel Plus], som du kan læse mere om på Zimpel+ sitet her >>

Web- & marketingsbureau
Derudover har vi et web- og reklamebureau som producerer online shops og hjemmesider samt markedsføring for virksomheder inden for detail- og servicesegmentet - og i øvrigt er ansvalige for drift og udvikling af den shop du lige nu er inde på. Denne afdeling kan du læse mere om her >> 

Som det fremgår er vi en lidt speciel størrelse, men kombinationen af en online shop, en B+B afdeling og en afdeling med fokus på web og marketing er faktisk ikke så dum endda.

Firmadomicilet på Saturnvej 1
Forsiden af firmadomicielt, som huser support og administration.


SportActives.dk A/S
Saturnvej 1
DK-8700 Horsens
Rutebeskrivelse >>

Tlf.: 89 93 97 87
CVR: 38172417
Mail: salg@sportactives.dk


Andre sider under info: