Rente- og gebyrfrie lån hos SportActivesFinansiering via LånLet

Her i shoppen kan du få finansieret dine indkøb via Lånlet (Basisbank) over 12 eller 23 måneder, når du handler for mere end 2.000,-. Det er super nemt og er klaret på under 15 minutter - og du gennemfører lånet med dit NemID.

På varer i shoppen der koster kr. 2.000,- eller derover vil du se et priseksempel beregnet ved 23 måneders lån. Men du kan også samle dine indkøb så du smalt set komme over denne grænse, og vælge finasiering af det samlede køb i varekurven.

Bliv forhåndsgodkendt
Du har mulighed for at blive forhåndsgodkendt, sådan at du på forhånd ved om du kan få finansieret dit køb. Bliver du godkendt, kan du handle med den tilsendte lånekode direkte i shoppen.

Klik nedenfor for forhåndsgodkendelse:

12/23 måneders rente- og gebyrfri finansiering >>


Sådan gør du

I ansøgningen skriver du det beløb du ønsker at låne, og du kan også vælge at betale en del kontant og få et lån på restbeløbet - så skriver du selvfølgelig blot det beløb du vil have finansieret.

Repræsentativt eksempel:
Ved et samlet kreditbeløb på 40.000 kr. over 23 måneder. Tilbagebetaling via BS og låneprovenuet overføres til pengeinstitutkonto. Så er den månedlige ydelse 1.946 kr. Debitorrenten er 0,0% og variabel i lånets løbetid. ÅOP er 12,1% og de samlede kreditomkostninger er 4.759 kr. Det samlede beløb du skal betale er 44.759 kr.

Fortrydelsesret: Ifølge kreditaftalelovens §19 kan du indenfor 14 dage fortryde den indgåede kreditaftale. Fristen regnes fra den dag, du underskriver kreditaftalen og har modtaget de oplysninger, du har krav på ifølge Kreditaftaleloven.

Mere information
Finansiering er altid lidt af en jungle at finde rundt i, så har du spørgsmål til finansieringstyperne, er du velkommen til at kontakte os på telefon 8993 9787 eller sende os en mail på salg@sportactives.dk.

 


Andre sider under info: