Dem du møder...

...er en blandet flok af sportsfolk og motionister, som lever og ånder for den gode service. Medarbejderne i virksomheden har erfaring fra butik og salg indenfor løb, cykling, fitness, svømning samt mere ekstreme sportsgrene som fx. triatlon. Så vi kender produkterne - og vi ved hvad det er vi sælger.

Virksomheden består af i alt 6 medarbejdere, hvoraf de 3 er i forreste linje i vores support. Men alle er vi en del af teamet der udgør SportActives.dk. Nedenfor kan du møde de enkelte medarbejdere.

Mads MondrupMads Mondrup
Kundesupport - Cykling

Mads er den du møder på telefon og mail, når det gælder produkter inden for cykling. Mads dyrker sport på højt plan, og er A-rytter i Give Cykelklub. Han har cyklet i mange år og kender derfor produkterne rent praktisk. Du får seriøs rådgivning hos Mads.


Nina LundbergNina Lundberg
Kundesupport - Løb, Fitness og Energi

Har du spørgsmål til løb, fitness eller energiprodukter, er det Nina du skal have fat i. Som tidligere elitehåndboldspiller og med en uddannelse i kostvejledning, er du garanteret en sikker og god rådgivning.


Michael Ohlsen HimmelstrupMichael Ohlsen Himmelstrup
Kundesupport / Indkøb

Michael er cykelentusiast og motionist på Cykelnerven. Om vinteren rykker han dog ned i kælderen hvor cyklingen sker på en hometrainer i Zwift's virtuelle verden. Han er en del af vores support, men primært den der finder nye og spændende mærker til shoppen ... og til dig.


Stine Østerlund JonassenStine Østerlund Jonassen
Økonomiansvarlig

Stine står for økonomien i virksomheden, men du vil også møde hende i vores vareudlevering og på telefonen, når der er tryk på i shoppen. Stine er vild med outdoor-livet, og hun har været på mange spændende eventyr i udlandet. Specielt Norden står hendes hjerte nær. 


Cecilie Lerche JohansenCecilie Lerche Johansen
Markedsføring

Hvis du følger os på de sociale medier eller abonnerer på vores nyhedsbreve, så er det Cecilies ord du læser. Hun står for online markedsføringen, hvor hun fortæller om vores produkter og kampagner m.m. Cecilie træner fitness og er jævnligt at finde i sit lokale center.


Flemming HaahrFlemming Haahr
Indehaver

Flemming er indehaver af SportActives.dk, men er dog primært at finde i vores B2B afdeling. Her arbejder han med produktudvikling og koncepter inden for kosttilskud til kædebutikker m.m. Men når det går vildt for sig på telefonerne, kan du såmænd også få ham i røret.Som det fremgår er vi en sammenbragt flok - men tilsammen udgør vi et stærkt team. Og vi vil den gode rådgivning og service!

Læs mere om virksomheden her >>


Andre sider under info: