Nyheder

På denne side vil vi løbende bringe nyheder omkring produkter og lignende. Siden opdateres med jævne mellemrum, så det betaler sig at tjekke den. Alternativt kan du tilmelde dig nyhedsbrevet, følge os på Facebook eller Instagram, så du ikke misser nyhederne. Lige nu er det bl.a. kosttilskud, løbesæt m.m. der er det hotte ;-) 

05.10.2018
Kosttilskud til aktive mennesker
Vi er ofte blevet anmodet om at tage det sidste ben, inden for kost og ernæring til motionister og sportsfolk, med i vores shop, så man ikke var nødt til at handle disse andre steder. Og det har vi hermed taget til os med regulære kosttilskud som er målrettet aktive mennesker.

Vi har udvalgt nogle af de bedste leverandører og produkter inden for kosttilskud, mineraler og vitaminer. Produkter som egner sig til aktive, som vil sikre sig at det ikke er mangel på disse der sætter en stopper for deres fysiske udfoldelse. Et forholdsvist smalt program - men meget dækkende for vores primære kundesegment.

Du finder det nye tiltag her >>

01.10.2018
Bredere målretning
Som tidligere annonceret har vi ændret kursen en smule med online shoppen, og vi vil fremadrettet ændre sortimentet så det har en bredere målgruppe. Det vil sige at vi forsat vil sælge sportsudstyr og beklædning - og der vil forsat være noget i highend afdelingen inden for de forskellige sportsgrene, men vores produktprogram bliver mere bredt, i den forstand at vi fokuserer mere på motionister og aktive mennesker generelt. Ændringerne i shoppen vil komme stille og roligt over de næste 2-3 måneder, så vi er helt på plads i det nye år. Der vil komme en række nye varer på siden - og andre vil forsvinde.

Følg med her på siden, tilmeld dig vores nyhedsbrev, eller følg vores facebook, hvis du vil være opdateret når der sker større ændringer ;-)

29.08.2018
Cykelværkstedet lukker pr. 1. september 2018
Vores cykelmekaniker søger nye udfordringer, og vi har derfor valgt at lukke for cykelværkstedet pr. 1. september 2018. Vi ønsker Jonatan alt held og lykke i fremtiden.

I forbindelse med lukningen af værkstedet, ændrer vi også lidt på vare-sortimentet samt lukker ned for Sport Essentials (vores lille butik) og Kettler Showroom'et. Du vil dog stadig have mulighed for at komme forbi for at hente de varer, du har bestilt online.

Vores nye åbningstider for afhentning af ordre er mandag til torsdag kl. 9.00 - 16.00 og fredage kl. 9.00 - 15:30. Har du behov for at snakke med os er vores telefontid: mandage til fredage kl. 9.00 - 15.00. Ellers kan du altid sende os en mail til salg@sportactives.dk

Vi arbejder hårdt på at kunne introducere jer for nogle nye mærker og produkter i shoppen. Så hold øje på shoppen, Facebook, Instagram og Pinterest. :)


08.06.2018
Stort udvalg af Muc-Off produkterMuc-Off til cykelfolket!
Vi har udvidet vores sortiment fra Muc-Off, så du nu kan finde hele programmet - lige fra rengøringsartikler, smørremidler og polish - til creme og lotion for sportudøvere. Muc-Off har et kæmpe program til vedligeholdelse af cykler m.m.  men de er også super skarpe når det gælder buksefedt, varmecreme - og ikke midndst de nye og effektive cremer til dig der skal præstere dit ypperste under konkurrence.

De nye Athlete Performance-cremer henvender sig til sportsfolk inden for mange sportsgrene - ikke kun cykling.

Muc-Off cykelpleje og cremer til sportsfolk

Se hele Muc-Off sortimentet her >>

Altid stort lager lokalt
Vi er Muc-Off ambassadør, hvilket betyder at du altid finder de gode produkter i forbindelse med vores værksted, showroom og vareudlevering. Vi vil altid have stort set hele programmet på hylderne, så du kan hente de ting du lige står og mangler her i Horsens. Tjek evt. her i shoppen som på de enkelte varer viser om varen er tilgængelig på vores lokale lager i vareudleveringen/showrom'et.

01.06.2018
Ændrede åbningstider værksted/showroom
Eftersom der ikke kom ret mange om lørdagen - hverken mht. værksted eller for afhentning af varer, har vi valgt ikke længere at hold åbent om lørdagen. Til gengæld har vi udvidet åbningstiden på hverdage, sådan ar der er åbent fra 08.00 til 17.00 hver dag. Mange havde svært ved at nå forbi med de gamle åbningstider, så nu er der mulighed for at komme forbi allerede fra kl. 8 om morgenen, inden du skal på arbejde.

OBS: Værkestedet møder først ind kl. 9.00, men der er åbent for aflevering af cykler til rep. og service, køb af reservedele og lignede fra kl. 8.00. 

Purelime Compression Bra - High Impact Sort09.05.2018
Purelime Sports BH'er
Danmarks bedste sports-BH'er er igen at finde her hos SportActives. Så nu er der et meget stort program at finde i shoppen når det gælder gode bh'er og toppe til sport, fitness og fritid. Udover Purelime finder du også Craft og Skins udvalg inden for bh'er og toppe - så vi har et bredt udvalg.

Se hele udvalget her >>

06.05.2018
CEP Ortho+ Achilles Support Long Socks Men - Løbestrømpe med akillessene støtteCEP kompression
Vi har igen CEP's program inden for strømper, sleeves og kompressionstøj på hylderne i shoppen. Mange har efterspurgt de gode produkter - ikke mindst Ortho serien - og det er derfor med stor glæde at vi igen kan melde fuldt program af både kompressionstrømper, sleeves og beklædning i shoppen.

Se udvalget >>

01.05.2018
Våddragter og neopren-tilbehør
ZONE3 Neoprene Swim Socks2018 programmet fra Zone3 er efterhånden på plads i shoppen - herunder våddragterne, neopren-handsker, -sokker og -caps der holder på varmen i det kolde vand. Zone3 er super stærke på svømme-bekldning, udstyr og tilbehør til både triathleter, havsvømmere - og fx. neoprendragter og tilbehør til run/swim sporten. Og du finder ligeledes masser af udstyr til pooltræning - og som noget nyt også svømmetøj til kokurrence-svømmere.

Zone3 programmet er kæmpe stort, og det er super kvalitet til absolut konkurrencedygtige priser. Tag et tjek her >>

PS: I løbet af en ugs tid vil du også finde tridragter, mere svømmeudstyr og lignende fra Zone3's 2018 program i shoppen. Og det er værd at vente på.

30.04.2018
Energiprodukter
Der er fyldt op på hylderne i shoppen med energiprodukter fra High5, SiS, Saltstick m.fl. Så er du så småt begunde at træne med energien og gøre klar til de første konkurrencer, er vi som altid skarpe på både udvalg og prserne i shoppen. Du finde de mest populære mærker til endurance-sport her hos os.

Se udvalget >>

OBS: Er du til 32Gi produkterne, vil de komme i shoppen i løbet af maj måned igen. 32Gi kommer med en opdateret produktlinje i år, og leveringen lader dersværre vente på sig. Men det skulle efter sigende være ventetiden værd ;-) Vi har stadig lidt af de gode produkter på hylderne, men kan desværre ikke gøre andet en at afvente leveringen.

02.02.2018
Diadora Mythos løbeskoNye produkter fra Diadora
Nu begynder forårsvarerne fra Diadora at lande i shoppen - både løbetøjet og løbeskoene er ved at komme på hylderne. Det super lækre løbetøj fra Diadora til både damer og herrer er så småt kommet i shoppen - men mere følger hurtigt efter. På skosiden kommer de nye Diadora Blushield løbesko ligeledes på hylderne i disse dage. Og programmet er ikke blevet mindre interessant med de nye modeller til såvel damer og herrer. Se alt Diadora her >>

Træningsmaskiner fra Kettler og Toorx31.01.2018
Kettler og Toorx træningsudstyr
Vi har indgået et samarbejde omkring fitness- og træningsmaskiner samt andet trænings-udstyr fra Kettler og Toorx, og vi udvider dermed specielt fitness-afdelingen i shoppen kraftigt. Noget af udstyret er allerede at finde i sortimentet - og resten følger hurtigt efter. Du finder allerede nu motionscykler, speedbikes, romaskiner, løbebånd samt en masse godt træningsudstyr på hylderne i shoppen. Tag et kig under fitness >>

Aftershokz headphones15.01.2018
Aftershokz headsets ... med bone conduction!
Vi har fået Aftershokz høretelefoner med i udvalget her i shoppen. Aftershokz Trekz høretelefonerne bruger bone conduction til at transmitere lyden gennem dine kindben til det indre øre. Det lyder umiddelbart ikke rigtigt - men det virker fantastisk. Udover rigtig god lyd, så betyder denne teknologi også, at du har ørerne frie og derfor kan høre, hvad der sker omkring dig. Super løsning til løbere, cykelfolk og andre der færdes i trafikken og gerne vil kunne høre bagfra kommende trafik. Se dem her >>

Stages Power LR Ultegra R800002.01.2018
Nye wattmålere fra Stages
Samtidig med at mange af de alm. watt.pedalarme fra Stages bliver opdateret så de matcher bl.a. de nye kranksæt fra Shimano, kommer der også regulære kranksæt med højre/venstre sensorer på markedet fra Stages. Stages Power LR er navnet på disse kranksæt - og modsat mange andre wattmålere på markedet som giver beregnede højre/venstre målinger, giver Stages LR modellerne ægte målinger via 2 sensorer.

I første omgang kommer der et Ultegra og et Dura Ace kranksæt fra Stages - og de kommer i handlen her i starten af 2018. Se alle Stages wattmålerne her her >>

Zone3 - End of Season Offer12.10.2017
End of season tilbud på Zone3
Så er der udsalg af de sidste 2017 våddragter fra Zone3. Der er dragter fra alle 4 segmenter (Advance, Vison, Aspire og Vanquish) i både dame og herre modeller - og der er stadig gode størrelser.

Så vil du sikre dig en god våddragt til en skarp pris til næste sæson, er det nu du skal slå til. Der er et begrænset antal, men måske du er så heldig at din størrelse lige præcis er der ;-) Se udvalget her >>

Trek shopping og sportscykler11.10.2017
Cykeltilbud til pigerne!
Vi har tre rigtig gode Trek 2017 damecykler stående som nu er nedsat yderligere. Der er to stk. Trek Santiago shoppingcykler og en enkelt Trek Zektor two sportscykel - så står du og mangler en god cykel, er disse et rigtig godt bud til prisen. Se dem her >>

Udsalg af SBS headphones m.m.07.10.2017
SBS headphones m.m. til super priser!
Vi har købt stort ind af de gode produkter fra italienske SBS, så vi nu kan tilbyde de gode headphones, armholdere, action-kameraer, pandelygter og sikkerhedslys til meget attraktive prise. Du sparer op til 60% på produkterne - og kvaliteten er rigtig god. Whats not to like? Se alle produkterne her >>

Så er der lagersalg hos SportActives!30.08.2017
Lagersalg med masser af gode tilbud
Vi skal have ryddet op på lageret for at få plads til alle de nye varer - og derfor laver vi et lagersalg, hvor der er masser af spændende varer til stærkt nedsatte priser. Du vil finde varer fra alle afdelinger af shoppen - lige fra løb, fitness og cykling til svømning, triathlon og fritid - og der er både beklædning og udstyr. Varerne er nedsat med op til 70% - så der er mange penge at spare! Lagersalget kører som minimum frem til midten af næste uge, og vi finder sikkert flerr varer frem, efterhånden som lageret bliver gået igennem...

Lagersalget åbner torsdag d. 31. august kl. 09.00
Kig ind og gør en god handel!

Bkool Pro2 Hometrainer29.08.2017
Bkool Pro2 hometrainer
Vi har netop fået den nye Bkool Smart Pro 2 hometrainer inde på lageret. Det er en opdateret udgave af den storsælgende 2016/2017 model. Specielt er den forbedret mht. motor og ventilator, hvilket bør betyde at problemerne med de tidliger modeller på netop dette punkt er ude af verden. Som altid er der et 3 måneders premium abonnement til Bkool's software med i handlen. Bkool's onsine program er, uden sammenligning, det mest populære af slagsen på markedet.

Læs mere om hometraineren her >>

10.05.2017
Masser af nye produkter i shoppen
Vi er efterhånden kommet på plads med vores fritids- og outdoorafdeling, og der er kommet rigtig mange nye varer i denne del af shoppen - herunder rygsække, telte, kogegrej, redskaber, madvarer og meget mere til outdoorfolket. Vi arbejder ufortrødent videre med oprettelse af relevante produkter til trekking, camping, cykelferie o.s.v. - så hold øje med siden >>

CEP er tilbag i udvalget
Vi har taget CEP ind i sortimentet og du vil fremadrettet kunne findes såvel de populære kompressionsstrømper og sleeves samt tights m.m. i vores shop. Se udvalget her >>

08.10.2017
Trænger MTB'en til et servicetjek?
Vi tilbyder forgaffel- og dæmper-service på værkstedet, så står du med en MTB der ikke har det så godt med affjedringen, er der hjælp at hente hos vore dygtige mekanikere. Læs mere om MTB-service her >>

High5 energi- og protein-produkter04.05.2017
High5 tilbage på hylderne
Vi har lige som vore kollegaer måtte køre lageret helt i bund, da den danske distributør gik konkurs - men nu er der udpeget en ny distributør i Danmark og varerne begynder at komme på lager igen. Det hænger stadig lidt med Zero-tabs, men eller bør vi igen kunne levere varerne.

Tjek varene ud her >>

Nyhed fra Stages30.04.2017
Stages Dash Cykelcomputer
Siden vi så den første udgave af Stages cykelcomputeren på Eurobike sidste år, har vi ventet den med længsel - og nu kan den bestilles i shoppen. Stages Dash er cykelcomputeren til rytteren som vil arbejde seriøst med sine watt, men den favner bredere end som så, da den er GPS-baseret og der kan tilkobles stort set alle typer af sensorer.

Tag et tjek på den spændende cykelcomputer her >>

Lækker energibar med behagelig kaffesmag18.04.2017
TrueStart Coffee Energy Bars
Disse nye energibars er både hvad energitilskud og smag angår helt perfekte til dig der vil have et skud energi til at kome i gang på inden løbeturen, cykelturen eller anden fysisk aktivitet - men også super gode at have med undervejs. Med et højt indhold af coffein giver de et kick når energireserverne er ved at være opbrugte.

Der er 4 gode varianter - Peanut butter, Coffee Arabica, Beetroot og Cherry. Konsistensen er lige som en müslibar og så er de super velsmagende ... rent faktisk grænsende til det stærkt vanedanende ;-)

Tjek dem ud her >>

22.03.2017
Så åbner cykelbutikken officielt
Vi har langt om længe fået de nye cykler fra Trek hjem - og det fejrer vi med et lille åbningsarrangement fredag d. 24/3 og lørdag d. 25/3. Her er der blandt andet 20% rabat på 2017 modellerne fra Trek, og vi giver en kop kaffe samt lidt godt til ganen, til alle der kommer forbi de to dage. 

Lej din våddragt hos SportActives15.03.2017
Lej din våddragt hos SportActives
Vi har fået lageret fyldt op med de nye dragter fra Zone3. Skal du lave en tri-konkurrence i år, og begynder du at forberede dig på open water svømningen, er her en mulighed for at teste både dig selv og dragten, inden du investerer i en våddragt. Vi udlejer gode Zone3 våddragter til både damer og herrer.

Det er også en god mulighed, hvis du blot skal lave en enkelt konkurrence i sæsonen, så du ikke behøver at købe en dragt til formålet. Husk at bestille i god tid, så du er sikker på at have en dragt, når det går løs. Læs mere om udlejning af våddragter her >>

14.03.2017
Nyt cykelkursus
Vi følger op på succesen med endnu et kursus i reparation og vedligehold af mountainbikes. Så nu får alle dem, der ikke kunne være med i den første kursusrække, endnu en chance for at deltage. Læs mere om MTB-Øvet kurset her >>

14.03.2017
Masser af nye produkter i shoppen
Vi arbejder på højtryk med at få de mange nye mærker og alle produkterne fra de forskellige leverandører ind - og der kommer ca. 50 nye produkter på hylderne om dagen lige pt. over den sidste uge er bl.a Skins kompressionstøj til løb, cykling og fitness, Only Play fitness- og løbetøj til damerne, masser af Shimano cykelsko, og et hav af andre gode produkter landet i shoppen - og vi fortsætter ufortrødent arbejdet. Hold øje med hvad der sker i shoppen ;-)

Vil du sikre dig at følge med i alt det nye der sker, kan vi da lige slå et slag for vores facebook-profil, hvor vi løbende opdaterer med nyheder, gode tilbud og meget mere. Følg os på facebook her >>

06.03.2017
Så er cyklerne plads i shoppen!
Vi har oprettet mange af Trek cyklerne her i shoppen, så du har mulighed for at se udvalget. Mange af cyklerne kommer i øvrigt i vores fysiske forretning inden for ca. en uge. Men kontakt os gerne hvis du er ude efter en bestemt model. Indtil videre kan du tjekke modellerne her >>

02.03.2017
Åbningskonkurrence
Vi fejrer sammenlægningen og dermed åbningen af SportActives.dk med en lille konkurrence, hvor du kan vinde en Compex muskelstimulator. Konkurrencen er slut - og vinderen udtrukket onsdag den 15. marts.

27.02.2017
SportActives.dk er i luften!
Så er den nye online shop langt om længe i luften. Vi har arbejdet hårdt på shoppen, hvor vi har lagt de to shops, maXpuls.dk og maXbike.dk, sammen under SportActives.dk. Dette for at gøre det nemmere for dig der handler i begge shops - og samtidig udvider vi sortimentet til også at omfatte outdoor m.m.. Vi arbejder stadig med at oprette varer - men du kan allerede nu finde samtlige varer der var i de gamle shops, og ikke så lidt mere, her på SportActives.dk. Så vi håber meget at du vil synes om alle de nye tiltag, som du kan læse mere om herunder.

Nyt og skarpt koncept
Personalet består af tidligere ansatte i de gamle butikker, så ekspertisen er fortsat til stede omkring de varer vi sælger - men vi har valgt at have fokus på online handel, hvad angår en stor del af sortimentet. Dette for at kunne konkurrere effektivt på priserne. Og derfor er der ikke som tidligere en stor fysisk forretning. Det vil sige at primært beklædning, sko m.m. kun sælges online. Dog stadig med mulighed for at afhente disse varer på adressen. Lige som du kan bestille direkte i vareudleveringen via en dertil opstillet computer ... og er varen på lager, kan du få den med med det samme.

Værksted og værkstedsbutik
Cykelværkstedet fortsætter ligeledes i det nye koncept og i forbindelse med værkstedet er der indrettet en værkstedsbutik med salg af cykler samt alt inden for reservedele, tilbehør og udstyr til cykler. Et slaraffenland for dig der selv skruer på cyklen, skal bruge udstyr og tilbehør til denne. Og vore dygtige mekanikere er selvfølgelig klar med hjælp til at vælge rigtigt.


Venlig hilsen
SportActives.dk Teamet