Nyhedsbrev

Vi sender nyhedsbreve ud når vi har specielt gode tilbud, spændende nyheder omkring udstyr m.m. Der sendes kun et nyhedsbrev når der er rigtig spændende nyt eller specielt gode tilbud - max. et nyhedsbrev om ugen. Og du kan til enhver tid framelde dig igen ... enten her på siden eller i bunden af det udsendte nyhedsbrev.

Få syn for sagen
Vil du se hvordan et nyhedsbrev kunne være udformet, er du velkommen til at tage et kig i vores arkiv; 
som du finder her >>

Brug nedenstående til at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Efter din tilmelding, vil der blive sendt et link til din email, som du skal aktivere din tilmelding med.

 

* Påkrævede felter

I henhold til EU-lovgivningen skal vi have din tilladelse til at anvende de oplysninger, du angiver på denne formular, for at kunne sende dig vores nyhedsbreve. Marker venligst i feltet nedenfor at du vil modtage vores nyhedsbreve.

 

 

Vi benytter os af MailChimp, som vores platform til at sende nyhedsbreve. Ved at trykke "Tilmeld", godkender du at de oplysninger, som du har indtastet, vil blive sendt til MailChimp i hendhold til deres Privacy Policy og Terms.

 

Du kan til enhver tid afmelde dig ved at klikke på afmeldingslinket i bunden af de e-mails, du modtager fra os, eller ved at kontakte os på data@sportactives.dk. Vi behandler dine oplysninger med respekt.
Klik her for mere information om vores persondatapolitik